Ознака: несакани влакна

Живот

Отстранете ги несаканите влакна од лицето ЗАСЕКОГАШ!

Многу жени имаат проблеми со влакненца на лицето, влакна на надусниците, во пределот кај ушите, брадата…Некои кои се обиделе со класична депилација, имаат проблеми со појава на акни и црвенило. […]