Ознака: несигурни мажи

Коментари

Што се случува со Мицковски? Видео што ги загрижи сите членови и симпатизери

Што се случува со Мицковски на митингот во Охрид? Ви го приопштуваме видеото што ги загрижи сите членови и симпатизери на партијата. Според наши извори ова бил (минатонеделниот митинг) најслабиот […]