Ознака: неспиење

Живот

Пет работи кои се подеднакво опасни како и пушењето

Свеста за штетноста за пушењето  глобално  е се пораширен, но модерното  време карактеризира  низа фактори  кои пушењето го поместуваат  од врвот на списокот на смртоносни навики, предупредуваат научниците.Овие пет навики […]