Ознака: несторовиќ

Балкан

Д-р Несторовиќ објаснува: Како да препознаете дали сте добиле воспаление на белите дробови од ковид 19!

Д-р Несторовиќ објаснува: Како да препознаете дали сте добиле воспаление на белите дробови од ковид 19! Пандемијата коронавирус трае веќе скоро една одина, а за тоа време слушнавме многу претпоставки […]