Ознака: нетолеранција

Здравје

Препознајте ја нетолеранцијата на јаглехидрати на време

Ако сте се бореле со прекумерна тежина во минатото или сè уште ја водите таа битка, постои голема веројатност да сте чувствителни на јаглехидрати. Што точно значи тоа? Изненадувачки е […]