Ознака: неубави навики

Живот

Грицкање нокти: 7 одлични решенија за оваа неубава навика

Компулсивното грицкање на ноктите е навика којашто е далеку позастапена отколку што си мислиме. А секој којшто, за жал, успеал да потпадне под влијанието на оваа неубава навика, многу добро […]