Ознака: нејзината PR- служба

Сцена

Заради се што се случи Карлеуша донесе шокантна одлука

Заради медиумскиот линч Јелена Карлеуша донесе шокантна одлука. На нејзиниот Инстаграм профил се појави нова објава. – Сите наводни изјави во медиумите од страна на Јелена Карлеуша, Душко Тошиќ или […]