Ознака: Неџмие

Вицотека

Отишол Трпе во многу евтина јавна куќа. Се фукнал со Неџмие за 100 денари…

Отишол Трпе во многу евтина јавна куќа. Се фукнал со Неџмие за 100 денари и задоволен си отишол дома. Следниот ден,сфатил дека фатил срамни вошки,и отишол кај Неџмие и ѝ […]