Ознака: не е одобрена

Македонија

Судот во Будимпешта не ја одобри екстрадицијата на Груевски

Судот во Будимпешта не ја одобрил екстрадицијата на поранешниот премиерот Никола Груевски. Како што пренесуваат дел од унгарските медиуми било дадено образложение дека условите за екстрадиција не биле исполнети. Неофицијално, Груевски […]