Ознака: не поскапуваат

Македонија

Билетите во ЈСП “Скопје“ нема да поскапат

Независно од порастот на цената на нафтените деривати Јавното сообраќајно претпријатие “Скопје“ нема да ја зголемува цената на билетите за градски превоз. – Пласираните информации во одредени медиуми дека поскапуваат билетите […]