Ознака: не правете го ова

Видео

Видео: Им блендирате на автомобилите кога ќе видите полициска контрола? – Повеќе НЕ правете го тоа, а еве и ЗОШТО!

Погледнете и споделете со пријателитеОткако ќе го погледнете ова видео ќе сфатите зошто не треба да им „блендирате“ на другите возила, кога ќе видите полициска контрола! Откако ќе го погледнете […]

Занимливости

Утре е Задушница: Посетете ги гробовите на починатите, но ОВА НЕ ПРАВЕТЕ ГО, бидејќи се верува дека е грев

Утре се Митровденски задушници, ден за душата на починатите. Православните верници го одбележуваат овој празник со одење на гробишта, палење на свеќи, делење на храна и пијалоци. Сите знаат што […]