Ознака: не работи

Живот

Легендарниот актер е многу болен и се повлече од јавниот живот

Аљоша Вучковиќ, легендарниот актер од поранешната Југославија вчера го прослави 72 роденден, но поради болест тој се повлече од јавниот живот и веќе не глуми. Иако оствари незаборавни улоги во […]