Ознака: не се движи

Македонија

Мицкоски: Економијата не се движи во вистинската насока, напротив во многу погрешна

Вистината е немилосрдна, а на лагата и се кратки нозете. За жал, во СДСМ не ја научија лекцијата и продолжуваат да ги следат лагите на Зоран Заев, а какви се […]