Ознака: неpвозна учителка

Магазин

Неpвозна учителка удиpa мало девојче затоа што не пишува како што треба

Порано ова беше нормална слика во училиштето. Дури и ако родителите дознаат дека учителката те тепала, ќе те наплескаат и тие. Како ви изгледа ова од денешна гледна точка?