Ознака: никогаш нема

Магазин

Шест типа на вработени кои никогаш нема да напредуваат на работа

Одредени типови на личности имаат тенденција да добијат подобри можности на работа од другите. Постојат шест типа на вработени кои секогаш се прескокнуваат кога е време за бонуси и промоции. […]

Македонија

Јане Ченто: Животот е долг, борбата за Македонија никогаш нема да запре во моето срце

Јане Ченто го вратил решението за притвор на судот, бидејќи пишувало Република Северна Македонија и напишал дека нема да прима документи на кои пишува Република Северна Македонија. Преку неговиот адвокат […]