Ознака: никогаш

Магазин

Никогаш немој да ги слушаш оние луѓе кои се негативни и песимисти!

Си била една група на жаби кои сакале да се натпреваруваат. Сакале да се искачат на висока кула, па се насобрале доста гледачи да им дадат поддршка… Натпреварот започнал… арно […]

Македонија

За Ахмети Денко Малески е прифатлив консензуален кандидат за претседател

Според Али Ахмети засега најдобар кандидат за консензуален кандидат за претседател на државата е Денко Малески. ,,Но сепак останува за ова да разговараме со сите политички субјекти”, додава Ахмети во изјава за […]

Балкан Вести

Грчка “Нова демократија“ нема да го прифати Преспанскиот договор

Андонис Самарас, поранешен грчки премиер, сега пратеник на опозициската “Нова демократија“, истакна дека со Преспанскиот договор, Грција за првпат го признава идентитетот на македонскиот народ. Самарас додаде дека неговата партија […]