Ознака: Николај Нанков

Вести

До крајот на 2020 година ќе биде отворен четврти граничен премин меѓу Бугарија и Македонија

До крајот на 2020 година се очекува да биде готов патот кон граничниот премин „Клепало” меѓу Бугарија и Република Македонија, најави синоќа, за време на парламентарната контрола бугарскиот министер за […]