Ознака: Никола Груевски

Вести

Инфраструктурни проекти и подобри услови за живот за кичевчани

Реализација на инфраструктурни проекти, како и индивидуални барања за подобрување на условите за живот и за економски развој беа тема на денешната средба на делегацијата од Владата и повеќе институции […]

Вести

Груевски: Пробиени се 83 проценти од трасата за изградба на автопатот Кичево-Охрид

Пробиени се 83 проценти од трасата за изградба на автопатот Кичево-Охрид, инвестиција од 375 милиони евра. Во градежните активности се вклучени 1.200 работници, информира претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски одговарајќи […]