Ознака: Никола Мартиновски

Вести

Македонската амбасада во Бразил врати вредни слики на Кондовски и Мартиновски

Македонската амбасада во Бразил доби две вредни слики на Димитар Кондовски и Никола Мартиновски, кои до неодамна се чувале во Амбасадата на Србија во оваа земја, останати таму од времето […]