Ознака: „Нишијама онсен кејон“

Занимливости

Ова е најстариот спа хотел во светот, прима гости повеќе од 13 века

Најстариот хотел во светот, кој сè уште работи и привлекува клиенти од целиот свет, се наоѓа во Јапонија. Сопствениците на „Нишијама онсен кејон“ успеаја да го задржат сите овие години, […]