Ознака: ништо лошо

Вести Македонија

Нема ништо лошо Илинден да е и бугарски празник, убедува Димитров

На денешната прес-конференција на која министерот за надворешни работи, Никола Димитров ги раскажуваше поволностите од Договорот од Преспа на новинарско прашање“Чиј празник е Илинден“ остана без текст, што инаку ретко […]