Ознака: нмаирници

Живот

Нутриционистот Анри Шено: При аутопсија ова се наоѓа во секој желудник, оваа намирница најтешко се вари

Познатиот нутриционист Анри Шено вели дека кафето не е добар почеток на денот. За кафето со млеко, тој објаснува дека најтешко се вари во желудникот. „Ако некој денес пиел кафе […]