Ознака: ноб

Локална самоуправа

Општина Берово го слави Денот на ослободувањето на градот

Општина Берово денеска го слави 23 август – Денот на ослободувањето на градот.По тој повод делегации на општина Берово, Сојузот на борците и политичките партии положија свежо цвеќе на споменикот […]