Ознака: нова девојка

Сцена

Она што Вељко ѝ го стори на својата девојка, не би го сторил ниту еден нормален маж!

Вељко Ражнатовиќ на девојката Ксенија Буљишиќ ѝ го земал мобилниот телефон и сега на нејзиниот број се јавува само тој.Дали синот  на Цеца  е толку љубоморен што се плаши дека […]