Ознака: Нова Македонија

Вести

Васко Ефтов: Нова Македонија е најнесреќниот предлог, со тоа име Македонија го губи идентитетот

Политичкиот аналитичар и новинар Васко Ефтов во својата емисија ,,Во Центар’’ жестоко реагираше на наводите во грчките медиуми дека македонската влада прифатила и самата го дала предлогот за промена на […]