Ознака: нова опција

Технологија

Исклучи го од својот живот- нова опција на Фејсбук

Компанијата „Фејсбук“ моментално тестира нова опција, која на корисниците ќе им помогне од почетната страница да ги отстранат информациите кои не сакаат да ги примаат. Без разлика дали сакате да […]

Технологија

Поради нова опција многумина уште повеќе ќе го засакаат Инстаграм

Отсега ќе можете рачно да ги исфрлите луѓето од вашата листа на следачи. Инстаграм ја тестира новата функција која ќе им овозможи на корисниците на платформата рачно да ги исфрлат […]

Технологија

Новата опција на Инстаграм: Некои се радуваат, некои се нервираат

Инстаграм потврди дека корисниците повеќе нема да може да видат ако некој направи „screenshot“ од нивната стори објава. Претходно оваа година, Инстаграм предизвика паника меѓу корисниците откако започна да се […]

Технологија

Нема да ви се допадне новата опција која ја воведе Фејсбук

Фејсбук воведува новина која никој не ја бараше и апсолутно на сите ќе им оди на нерви. На профилот ќе ви пишува доколку сте во моментот активни. Слична опција имаше некогаш […]

Технологија

Фејсбук има нова опција која нема да престанете да ја користите

Повеќето луѓе додека се на компјутер, социјалната мрежа Фејсбук главно ја користат со помош на глушецот. Но, оваа друштвена мрежа воведе можност да се користи и со помош на тастатурата.Погледнете […]

Технологија

Фејсбук има нова опција која сигурно ќе ви се допадне

Повеќето луѓе додека се на компјутер социјалната мрежа Фејсбук главно ја користат со помош на глушецот. Но, оваа друштвена мрежа воведе можност да се користи и со помош на тастатурата.Погледнете […]