Ознака: нова тв

Вести

НЕ ЗАСЛУЖУВАШ ДА ЖИВЕЕШ: Радикалниот исламист Рамадани ги пушти хејтерите да му се закануваат на Филип Петровски!

Во последната дебата на ТВ Нова, некогашниот оџа Рамадан Рамадани за кој Американската влада во изештај го дефинира како пропагатор на радикален исламизам, имаше очаен обид да ги оправда халуциногените […]