Ознака: нови инциденти

Балкан Вести

Нови инциденти со мигрантите кои се обидуваат да влезат во Македонија (ВИДЕО) 

Состојбата е тензична. Бегалците и мигрантите во прифатниот бегалски камп “Диавата“ во близина на Солун, повторно масовно се обидоа да ги пробијат полициските блокади и да се упатат кон границата […]