Ознака: Нови Пазар

Балкан Вести

Еден МиГ-29 ниско го надлетувал Нови Пазар

Еден МиГ-29 надлетувал над Нови Пазар во правец на Копнената зона на безбедност. Утринава претседателот на Србија, Александар Вучиќ по упадот на специјалните единици на косовската полиција на северот на […]