Ознака: Новоизбран гувернер

Вести

Новоизбраниот гувернер на Народната банка Анита Ангеловска – Бежоска денеска ќе ја преземе функцијата

Новоизбраниот гувернер на Народната банка на Република Анита Ангеловска – Бежоска денеска ќе ја преземе функцијата од досегашниот гувернер Димитар Богов. Примопредавањето на функцијата ќе се изврши во Народната банка […]