Ознака: нов адвокат

Македонија

Катица Јанева има нов адвокат

Адвокатката Ирена Данилова Фрчкоска од пред неколку дена е новиот адвокат на специјалната јавна обвинителка Катица Јанева. Обвинителката мораше да бара нов адвокат, бидејќи Стеван Павлески одлучи да остане бранител […]