Ознака: нов гувернер

Вести

Заев очекува до 20 мај да се најде решение за гувернер на НБРМ

Премиерот Зоран Заев во врска со денешната средба со претседателот Ѓорге Иванов за избор за гувернер на НБРМ рече дека заклучиле дека треба во соодветниот рок Македонија да избере гувернер. […]