Ознака: нож во грб

Сцена

Рада му заби НОЖ ВО ГРБ на Саша Поповиќ: Му беше како ќерка, дали некогаш ќе и го прости ова?

Со оглед на тоа дека оваа недела веќе 2 пати беше на Пинк, веќе почнаа да кружат гласини дека и таа како и Шабан, Зорица Брунцлик, Индира Радиќ и Дара […]