Ознака: Норилск

Свет

Бела мечка шета по улиците на градот Норилск во Русија

Гладот ја натерал белата мечка да мине стотина километри во потрага по храна и  да стигне на улиците на индустрискиот град Норилск. Женката мечка, очигледно слаба уморна и болна лежела со […]