Ознака: носел на грб

Магазин

Херој: Наставник не дозволил неподвижна ученичка да ја пропушти екскурзијата, ја носел на грб

Наставник од Кентаки успеа да им ја врати вербата во човештвото на корисниците на друштвените мрежи од целиот свет. Тој не сакал да дозволи ниту еден негов да ученик да ја […]