Ознака: Нострадамус

Занимливости

Нострадамус за 2016 година предвидел најголем земјотрес

Оваа година досега беше и научно и социолошки една од екстремно интересните години, но сè додека ние веруваме дека ништо значајно нема да се случи, постојат низа нешта што Нострадамус […]

Контроверзни фајлови

Драматични пророштва на Нострадамус за 2016 година!

Големиот француски пророк Мишел де Нострадам, попознат како Нострадамус, предвидел многу работи за кои се верува дека ќе се случат еден ден.Се смета дека тој го предвидел стапнувањето на Месечината, […]

Вести

Неделковски: За да изградат случај против мене, го глумат и Нострадамус

Врз основа на три чуени збора Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги се обидува да избилда случај на говор на омраза, тврди новинарот Миленко Неделковски за Дневник.По мониторингот на […]

Контроверзни фајлови

Предвидувања на Нострадамус за 2016: „Русија ќе воспостави светски мир, Обама ќе биде последен претседател“

На 2 јули, беше 450-годишнина од смртта на еден од најпознатите пророци, францускиот лекар Мише де Нострадам. Умрел на 2 јули 1566 година на неполни 63 години, а својата смрт, […]