Ознака: ноќен живот

Издвојуваме

Данкињи во Скопје: Најчуден провод – мажите во Скопје не знаат ни да ти пријдат

Данкињи кои неодамна присуствуваа во Скопје на семинар напишаа за своите искуства на својот фејзбук профил. Меѓу другото беа задоволни од храната, импресионирани од цените но не и од мажите. […]

Фото

Фото: Вака изгледаше ноќниот живот во Скопје пред повеќе од 20 години

На ноќниот живот на Скопје, оној пред повеќе од 20 години, со многу носталгија се сеќаваат оние кои во тоа време, во почетокот на деведесттите ги живееја најубавите години и […]

Живот

Ве интересира како изгледаше Скопје завчера навечер?

Дали ве интересира како изгледаше Скопје завчера навечер?  Порталот ТЗМ.МК ги има најновите и најинтересни фотки од најдобрите места во Скопје. Што мислите беше празно или имаше журка? Еве линк […]