Ознака: нужда

Видео

Ќе ве насмее до солзи овој војник на кој му се оди во тоалет (ВИДЕО)

Трагајќи на социјалните медиуми по смешни видеа наидовме на едно навистина интересно. Додека го гледавме ова видео кео ви го прикажуваме буквално се насмеавме до солзи. Се работи за скриена […]

Занимливости

Откако ќе го прочитате ова ќе престанете да користите тоалетна хартија

Во повеќето домаќинства тоалетната хартија е една од работите на кои од секогаш се внимава да ја има, но експертите предупредуваат дека не е најздрава опција.Спопред нив, класичната тоалетна хартија […]

Занимливости

ЛУДО ОТКРИТИЕ: Знаете ли што значи ако вашето куче ве гледа додека врши нужда

Сите сопственици на кучиња знаат дека за време на прошетката со нивното милениче работите некогаш знааат да излезат од контрола… Во еден момент се е нормално, а во друг нивните […]