Ознака: нумерологија

Занимливости Хороскоп

Часот на раѓање открива кон што сте склони и каков ви е карактерот!

Часот на раѓање има големо влијание врз луѓето – од него многу зависи дали сте склони кон амбиција, работа или љубов… Од 0 до 01 часотОние што се родени во […]

Живот

Нумерологијата ја открива тајната: Зошто 02.02.2020 е посебен ден – Ова е совршен почеток!

И покрај одредени нелогичности на грегорианскиот календар, повремено имаме ретка прилика да видиме нумеролошки броеви со посебно значење, а 02.02.2020 има доста едноставна хармонична резонанса. Овој датум го означубв аат […]

Занимливости

Какви личности се раѓаат во одреден час: Од 2 до 4 работохоличари, од 8 до 10 шармери…

Не е сеедно дали сте родени наутро,на пладне или доцна навечер. Некои свои постапки,ставови и расположенија подобро ќе ги разбереме доколку ја знаеме нумеричката вибрација на часот на нашето раѓање.Како […]

Занимливости

Откријте го карактерот на личноста со помош на името и презимето!

Според нумеролозите, кога збирот на нечие име и презиме го сведете на едноцифрен број добивате број кој ја објаснува неговата личност.Напишете го името и презимето на личноста која ве интересира, […]

Занимливости

НУМЕРОЛОГИЈАТА ВЕЛИ: Издржете ја 2016-та, таа е година на смртта, од 2017 се ќе биде поинаку…

Секоја година во нумерологијата носи свој личен број и е обележана со неговите карактеристики. 2016 година е година на деветката. Тоа е последниот број во нумерологијата и претставува завршување на […]

Занимливости

Нумерологијата открива: Еве зошто 2016. е година на СМРТТА!

Секоја година во нумерологијата носи свој личен број и е обележана со неговите карактеристики. 2016 година е година на деветката. Тоа е последниот број во нумерологијата и претставува завршување на […]