Ознака: нусефекти

Живот

Истражување: Заразените со Ковид-19 би можеле да не го вратат сетилото за мирис

Еден од десет пациенти никогаш нема да го вратат чувството за мирис и вкус по излекувањето од коронавирусот, покажуваат резултатите од ново истражување . Губењето на чувството за мирис и […]