Ознака: обиди

Љубов и секс

Три залудни обиди да ја спасите врската на која ѝ нема спас

Кога врската ќе западне во криза, секако дека треба да ги подмачкате шрафовите и да се борите за нејзиниот опстанок. Меѓутоа, понекогаш овие обиди може да бидат очајни, бидејќи на […]

Видео

Две години се обидувале да добијат дете, а потоа се родило болно: Нивната приказна ќе ве ОСТАВИ ВО СОЛЗИ!

За жал, многу парови имаат проблеми со плодноста и не можат лесно да добијат дете. Сепак, тие не губат надеж и нивните борби се истрајни.Марк и Морин се малку поинакви […]