Ознака: обид за сабоубиство

Црна хроника

ВИДЕО: Сакаше да се самоубие, но го предомислија. По неколку секунди се случи најстрашното!

Едно 22-годишно момче од Русија, најверојатно под дејство на алкохол, сакаше да скокне од Кримскиот мост и да си го одземе животот.Меѓутоа, еден од минувачите успеа да го убеди да […]