Ознака: облак

Видео

БОЖЈО ЧУДО: Научниците немаат објаснување за чудотворниот облак кој секоја година се спушта на манастир!

Секоја година мистеризен облак се спушта на православниот манастир на врвот на планината Тавор, каде што Исус Христос се преобразил пред апостолите, но метеорилозите немаат одговор за овој феномен.Сергеј Миров, […]