Ознака: обликуван струк

Нега и убавина

Клучни вежби за совршено обликуван струк!

Заедно со задникот и нозете, прекрасно обликуваниот струк е еден од најголемите императиви на фитнесот, а вежбите создадени да го обликуваат струкот се прилично едноставни! За да го обликувате стомакот, […]