Ознака: обработка

Вести

Почвата во поплавените скопски подрачја може да се обработува

Здружението за земјоделска техника информира дека може да почне обработката на почвата во поплавените подрачја во околината на Скопје, со препорака да се почне со плитко орање.На вчерашниот состанок на […]