Ознака: оваа есен

Живот

Дознајте на време: Прогноза за оваа есен на Балканот и во Европа

Американската компанија AccuWeather објави сезонска прогноза за оваа есен за Европа. Според прогнозата, Американците предвидуваат невреме на Балканот, и силни дождови и можни поплави и свлечишта во Италија. Како што ќе се […]