Ознака: Овесно

Здравје

Овесно или бадемово млеко: Кое е подобро?

Овесното млеко е најблиската веганска алтернатива на кравјото млеко во однос на вкусот и конзистентноста, додека бадемовото млеко може да биде прилично водено. Овесно или бадемово млеко: Кое е подобро? […]