Ознака: оглас за вработување

Вести

Чавков: Засилување на МВР со нови 600 полициски службеници

Во ова турбулентно време секојдневно сме сведоци и се соочуваме со специфични предизвици кои бараат сериозен пристап и потполна посветеност. Ризиците од безбедносни закани и тероризам, мигрантската криза како глобален […]