Ознака: огнови

Контроверзни фајлови

Чудо над Австралија, небото се претвори во знамето на Абориџините

Чудо над Австралија, небото се претвори во знамето на Абориџините, скоро истребениот домороден народ. Светските медиуми започнаа да јавуваат за оваа неочекувана појава а луѓето веќе зборуваат дека огновите се […]

Живот

Град Скопје апелира да не се палат бадникарски огнови

Град Скопје апелира до граѓаните да се воздржат од палење огнови на отворено по повод прославата на божиќните празници, со цел да се заштити животната средина и амбиенталниот воздух. Апелот […]