Ознака: одбележува

Македонија

Општина Карпош одбележува 43 години од основањето

Општина Карпош денеска ќе одбележи 43 години од своето основање. По тој повод во Кинотека ќе се одржи мултимедијален настан, на кој ќе се обрати градоначалникот Стефан Богоев. Предвидено е […]